A Back 2 School akció folytatódik.

A szeptember beköszöntével az iskolaidőszak is elkezdődött. Ennek örömére egy egész hónapos Back 2 Sch00l akciósorozattal készültünk, aminek jelenlegi megállójában az ASUS gamer perifériái kerültek előtérbe. Érdemes szétnézni, ugyanis rekordalacsony árakon lehet most bevásárolni, mutatjuk is a kínálatot.

Asus ROG Scabbard

13 490 FT
-20%

Egy jó egérpad elengedhetetlen kellék minden gamer számára. Az ASUS ROG Scabbard pedig egy igazi unikum,  aminek a hadiipari kategóriás védő nanobevonata miatt mindenhol egyforma, remek válaszkészséget nyújtó felülete jól bírja a csaták megpróbáltatásait. Emellett ellenáll a víz, a por, de még az olaj szennyőződésenek is. A varrott széleknek köszönhetően pedig évekig hű társunk lehet.

Asus ROG Gladius II Core

17 990 FT
-24%

Legyen szó karmos, tenyeres vagy akár ujjbegyes fogásról, a  ROG Gladius II Core esetén nem kell attól tartani, hogy kényelmetlen lenne számunkra az egér. A játékra tervezett PMW 3327-es szenzornak hála az fps-ekben is maradandót alkothatunk. Ráadásul most 24%-kal olcsóbban elvihető.

Asus ROG Claymore II

94 990 FT
-14%

A nagy népszerűségnek örvendő ROG Claymore utódja, ami immáron optomechanikus kapcsolókkal rendelkezik. A dizájn még letisztultabb, viszont a moduláris (magyar!) kivitelnek hála a NumPadot továbbra is kedvünk szerint pakolgathatjuk. A vezetékeknek is búcsút mondhatunk, ugyanis az Asus ROG Claymore II-t immáron a 2,4 GHz-es rádiófrekvencián érhetjük el, az energiáról pedig egy 4000 mAh-s akkumulátor gondoskodik.

ASUS ROG Strix Go Core

24 990 FT
-21%

 

A ROG Strix Go Core egy könnyen hordozható, ugyanakkor jó teljesítménnyel rendelkező fejhallgató, amit kifejezetten játékra terveztek. A 3,5″ jack csatlakozónak köszönhetően akár PC-hez, Mac-hez, PS5-höz, Xbox One-hoz, Nintendo Switch-hez vagy épp a kedvenc mobilunkhoz is csatlakoztathatjuk. Discord és TeamSpeak tanúsítvánnyal rendelkezik és nem mellesleg most 21%-os kedvezmény mellett vihető haza.

A teljes kínálat:

 

×