A Reloaded frissítésekor eltávolították sokak kedvenc módját, hogy helyet adjanak az új 50v50 Clash módnak, de mikor tér vissza a jó öreg Plunder mód?

Megérkezett a Season 5 Reloaded frissítés, amely számos friss tartalmat hozott a Warzone-ba. Az új Judge Dredd operátortól kezdve az 50v50 Clash módig a Raven biztosan nem fogta vissza magát a legújabb javítással.

Az izgalmas újdonságok ellenére azonban néhány játékos csalódott volt, hogy a rajongók által kedvelt Plunder módot eltávolították, hogy helyet adjanak a Clashnek.

Ez persze felveti a kérdést, hogy mikor tér vissza a Plunder a Warzone-ba? Szerencsére már tudjuk a pontos dátumot, és már nem kell túl sokat várni arra, hogy továbbra is hatalmas pénzösszegeket gyűjthess, miközben egymás kiiktatva harcoltok a milliókért.

A Raven közelgő játszási listájának köszönhetően tudjuk, hogy a Plunder 2021. szeptember 30-án tér vissza a Warzone-ba.

Ez gondolom nagyon sok embert rosszul érint, hiszen vannak olyan játékosok, akik csak Plundert játszanak, mert nincs idejük a Battle Royale kaotikus módjára rendesen gyakorolni.

Múltkor a sima BR játékmódot vették el, most pedig a Plundert. Mit gondoltok, mennyire jó döntése ez a fejlesztők részéről?

https://leet.hu/shop/back2school/

×