A Valve leleplezte az új 2021-es közösségi matricacsomagot, amiben 21 egyedi sticker várja a bontásokat.

Bár sok CS:GO-rajongó a játékmenet felfrissítését várja nagyon, a fejlesztőnek egy picit más elképzeléseik vannak, szóval szeptember 10-én reggel bemutatták az új 2021-es közösségi matricákat.

A 2021-es Community Sticker Capsule teljesen egyedi matricákat tartalmaz különböző Community Workshop-os művészektől, és ellentétben sok korábbi ragasztgatni valóval, ezúttal nem konkrét tematikára vannak felfűzve. Vagyis most egészen vegyes a felhozatal, van olyan is például, amit a „This is fine” mém ihletett.

A szóban forgó felhozatalban összesen 21 matricát találhatunk. Azok, akik nem tudják pontosan hogyan működik, egy-egy sticker kapható Community Capsule-onként, viszont az összes véletlenszerű, ami azt jelenti, hogy akár ugyanazokat is kaphatod, semmi garancia arra, hogy pont az üti a markod, amit kinéztél magadnak.

Összesen 12 Paper sticker van, ugye ezek a leggyakoribbak, így elég könnyű megszerezni őket. Aztán akad még hat „Holo” sticker is, amelyek sokkal ritkábbak, így kisebb eséllyel és gyakorisággal bonthatjuk őket. Végezetül vannak a Foil matricák, amiket a legnehezebb kinyitni, ami persze nem azt jelenti, hogy lehetetlen, hogy az első bontásban legyen egy, csupán kifejezetten kevés rá az esély.

Matricákat jelenleg 0,85 euró ellenében válthatunk a Steamen, de ne feledd, hogy bármikor feltúrhatod a Marketplace-t azért a matricáért, amivel szemezel. A bontásokhoz sok sikert mindenkinek!

via – Ginx

https://leet.hu/shop/back2school/

×