A Fortnite 7. évada az Operation Sky Fire elnevezésű játékbeli záróeseménnyel ér véget. Íme minden, amit a fináléról tudni kell.

A Fortnite 7. évada számos izgalmas történetet hozott a játékosok számára, beleértve persze az új skineket, mint Superman és az olyan nagy játékbeli eseményeket, mint az Ariana Grande koncert. Persze ahogy az utóbbi évadokban megszokhattuk, az évad most is egy izgalmas játékbeli eseménnyel zárul, amit mi is közvetlenül átélhetünk, ha nem szeretnénk streamben nézni.

A 7. évad fináléja az Operation Sky Fire nevű event lesz.

Mikor?

Az Operation Sky Fire live záróesemény témája természetesen az IO és az idegen betolakodók közötti csata lesz. A tervek szerint ez szeptember 12-én, vasárnap, magyar idő szerint este 22 órakor zajlik. Természetesen ez előre nem látható körülmények miatt késhet. Még ha késik is, az Epic Games-nek elegendő ideje van, hogy a 8. évad túl gond nélkül elinduljon.

Hogyan játszható?

A Corny Complex számos épületét elmozdul, szivárgások szerint pedig Doctor Slone bomákat fog felrobbantani, ami lerombolja a földönkívüli anyahajót. Az Operation Sky Fire játékmód 30 perccel az esemény kezdete előtt válik elérhetővé a Fortnite-ban, és legfeljebb 16 baráttal együtt játszható. Csak jelentkezz be egy órával az esemény előtt, hogy ne maradj le.

A kérdés már csak az, hogy milyen izgalmakat tartogat az esemény, illetve milyen módon vezet át minket a 8. évadba. Ne feledjük azt sem, hogy jön a Naruto skin.

https://leet.hu/shop/back2school/

×