Az EA és a DICE szeptember 6-11 között szerette volna elindítani a Battlefield 2042 béta időszakát, de a dolog késik egy kicsit.

Bizonyára már nagyon sokan várjátok, hogy belevessétek magatokat a Battlefield 2042 bétájába, vagy legalábbis többet lássatok a játékból. Úgy tűnik azonban, hogy picit még várni kell, mivel a béta a várnál később indul. A béta korábbi időpontjai is többnyire szivárgásokon alapultak, szóval a dátumokat nem lehetett biztosra venni. A szivárogtató Tom Henderson forrásai szerint

a Battlefield 2042 béta szeptember 22-én lesz indul.

 

Ezen kívül az is kiderült, hogy a tartalomgyártók és a gaming sajtó szeptember 20-án próbálhatják ki a játékot, zárt ajtók mögött. Henderson szerint a Battlefield 2042 filmzenéje az Apple Store-ban szintén szeptember 22 -én jelenik meg, szóval ez a dátum esélyesnek tűnik. Persze egyelőre ez is csak szivárgás, így ezt a dátumot sem lehet biztosra venni.

Egyelőre az EA és a DICE óvatosan kommunikál a játékkal és az információkkal kapcsolatban, ám ez valahol érthető. A kiadó nagyon magasra tette a lécet és valószínűleg nem szeretnének hibázni. Minden egyes megjelenéskörüli hiba kockáztathatja a játék sikerét.

https://leet.hu/shop/back2school/

×