A Call of Duty Warzone játékosai egyetlen változtatást kérnek a fejlesztőktől a Clash játékmódban, mivel van egy probléma, ami megoldásra vár.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Warzone Season 5 Reloaded új játékmódja, a Clash egész jól teljesít a játékosok körében. Van azonban benne egy probléma, ami miatt a játékosok most azt kérik a fejlesztőktől, hogy oldják meg azt, minél hamarabb. Ezzel még jobb lenne a játékmód.

Változást kérnek a játékosok a fejlesztőktől.

A Warzone Clash játékmódban 50 fős csapatok harcolnak egymás ellen, a cél pedig az, hogy sokkal több killt szerezzenek, mint az ellenfél. Való igaz, ez egy merőben új megközelítés a játék többi módjához képest. Ez persze nem jelenti azt, hogy a játékmód problémamentes lenne.

Van valami, ami a játékosok szerint tönkreteszi a játékmódot, ezért arra kérik a fejlesztőket, hogy ezt az egy dolgot mielőbb javítsák ki.

Erősen korlátozni kéne a sniperek számát a játékmódban.

A magyar közösségben is azt tapasztaltam, hogy sokan úgy érzik, értelmetlen picit a játékmód a sok rejtőzködő sniper és camper miatt. A Reddit bejegyzések alapján is úgy tűnik, hogy ezt tartják a legfőbb problémának. Sokan ugyanis most a háztetőn figyelnek és úgy igyekeznek így lelőni az ellenfeleket.

Sokan azt is megjegyezték, hogy a Kar98 és az ahhoz hasonló fegyverek egyszerűen értelmetlenné teszik a többi fegyver használatát. A játékosok javaslata szerint egész egyszerűen korlátozni kéne a sniper fegyverek számát a lobby-ban.

Clash is awesome but snipers need to be hard capped from CODWarzone

Egyelőre kérdéses persze, hogy a fejlesztők megragadják-e az alkalmat és változtatnak-e a fegyverek gyakoriságán. Egyelőre viszont úgy tűnik, hogy el kell viselnünk a sok snipert a játékmódban.

Mit gondolsz? Szerinted is ez lehet a megoldás?

https://leet.hu/shop/back2school/

×