Bár még csak tegnap indult egy Crystal Guard évad a Rainbow Six: Siege éles szerverein, máris jönnek a szivárgások a Y6S4 évadról.

A Rainbow Six: Siege hatodik évének utolsó évada is úton van már, bár még csak tegnap került be az éles szerverekre a Y6S3 frissítése, rengeteg újítással.

Közben persze úton van a Y6S4, új operátorral és pályaváltozással. Íme, minden, amit eddig tudunk.

Operation High Caliber

Szivárgásokból azt már lehet tudni, hogy a Crystal Guardot követő évad neve Operation High Caliber lesz, aminek megjelenési dátuma természetesen még nincs. A három hónapos periódus miatt azt lehet sejteni, hogy valamikor decemberben jön az új évad.

https://twitter.com/Zer0Bytes0/status/1430967273854996491

Az Operation High Caliber új operátora: Thorn

A Rainbow Six: Siege hatodik évében megjelenő utolsó új operátor neve a szivárgások szerint Thorn lesz, akiről egyelőre annyit tudunk, hogy Írországból származik. Ha minden igaz, Thorn védő operátor lesz, de a képességeiről egyelőre semmit sem tudni. A High Caliber elnevezés talán esélyt ad arra, hogy az új karakter egy új fegyvert is hoz a játékba.

https://twitter.com/Zer0Bytes0/status/1432409077821358080

 

Map rework: Outback

Miután a Crystal Guard során több pályán is apró változásokat eszközöltek, a következő évadban sokkal alaposabb pályaátalakítást tervez a Ubisoft. A választott pálya ezúttal az Outback lesz, aminek őszintén szólva nem fog ártani az átalakítás.

Attacker repick

Az alábbi videóban látható funkciót a Six Invitational alatt tesztelték. Ennek lényege, hogy a támadók a kör elindulása után is tudnak támadó operátort cserélni. Ilyen funkció lehet a halál utáni drónozás is. Ezek azonban még nem jelentek meg a tesztszerveren, szóval nem biztos, hogy a következő évadban érkeznek, ha érkeznek egyáltalán.

Hogy pontosan mikor jön az Operation High Caliber, azt nem lehet még pontosan tudni.

https://leet.hu/shop/back2school/

×