Az EA a tegnapi napon olyan lavinát indított el, ami igazán érezteti velünk, hogy a végjátékban sem vagyunk magunkra hagyva.

Tegnap megérkezett hozzánk egy újabb SBC, amivel 10 db 85+ ratingű játékos zsebelhető be. Mindössze 1 küldetésből áll:

szükségünk van 87 ratingre, minimum 1 TOTW, vagy TOTS játékosra, valamint 30 chemistry-re.

Tapasztalatból tudom állítani, hogy a kapott pack tartalmaz minimum 1-t a TOTS / FOF / FUT Birthday / Headliners / TOTY lapok valamelyikéből. Nekem általánosságban véve a csomag fele speciális 91+ kártyákból állt, esett 97 FOF Chilwell, FOF De Ligt, TOTY Alphonso Davies stb., de asszisztáltam már egy 99-es Neymar nyitásnál is. Szóval, minden feltétel adott lett így, hogy felturbózzátok a csapatotokat.

Sőt, most, hogy ennyire „könnyen” esnek a nagyok a csomagokból, a speciális lapok árai rohamosan zuhanni kezdtek. Íme néhány fotó, illusztrálva a jelenlegi árakat:

És ez csak néhány szemléltető példa arra, hogy most már töredék árakért megszerezhetők a játékosok, ettől sokkal több lap zsebelhető be, a korábbi ártól jóval olcsóbban. Ha pedig SBC-zni támad kedvetek, ez a lehető legjobb küldi arra, hogy jókat nyissatok és minden esélyt megadjatok magatoknak arra, hogy akár egy 99 Neymar boldog tulajdonosai legyetek!

Nektek kiket sikerült nyitni eddig?

https://leet.hu/shop/back2school/

×