A japán apuka csak a munkahelyén vette észre, hogy a két vicces kedvű lánya alaposan kibabrált vele, és a laptoptáskában nem az volt, amire számított.

Egészen vicces történetről számolt be egy japán apuka Twitteren, akit rendesen megszívattak a lányai. Sőt, a tréfájuk olyan hatásos volt, hogy a szerencsétlen apa az egész napját fújhatta miatta.

A történet szerint a lányok összebeszéltek, majd egy óvatlan pillanatban kicserélték az apjuk laptoptáskájában heverő gépét a saját, cuki állatokkal borított játékgépükre. Az apuka mit sem sejtve el is indult dolgozni, és csak a munkahelyén vette észre, hogy valami nem stimmel. Kinyitotta a táskáját, majd ez a látvány fogadta:

Az apa kisebb túlzással, de összeomlott és térdére rogyott – posztjában is megjegyzi, hogy este erről még elbeszélget a lányokkal. A dolog már csak azért is lehetett kínos, mert fontos megbeszéléshez kellett volna a laptop, helyette azonban ezzel kényszerült beérnie, ami baj, hiszen még a Windows Office sem fut el rajta (cserébe viszont idegesítő prüttyögő hangokat ad ki).

A Twitter japán népe azonban különösen jól fogadta a pranket, és elképesztően sok vicces és pozitív visszajelzést írtak a tweet alá. Tulajdonképpen ez mentette meg a vicceskedő csemetéket a büntetéstől, így a megdorgáláson kívül nem kaptak sem mese megvonást, sem szobafogságot.

Sőt, még a játéklaptop gyártója is felfigyelt az esetre, ami felajánlott a családnak egy újabb példányt – amit az apuka megköszönt, de inkább visszautasított. A tanulság pedig az lehet, hogy ha van két lókötő lorkód, akkor indulás előtt jobb ellenőrizni, hogy mivel, vagy mi nélkül indulsz el otthonról.

via – worldofbuzz

https://leet.hu/shop/back2school/

×