A mostani akciófigyelőben a Far Cry közösség kedvenc epizódja érkezik, méghozzá teljesen ingyen.

Egy hónappal a Far Cry 6 megjelenése előtt az Ubisoft szeptember 11-ig mindenki számára ingyenessé tette a Far Cry 3-at. Ez tökéletes alkalom, hogy megismerkedj a Far Cry játékok egyikével. Ha esetleg ismerted már a sorozatot, akkor egy kis nosztalgia senkinek sem árt.

Ide kattintva válaszd ki a játék standard kiadását – a deluxe továbbra is 30 dollárba kerül -, majd nyomd meg az „Get it for free” gombot. Ha nincsen Ubisoft accountod, akkor gyorsan kreálj egyet.

Röviden a Far Cry 3-ról

Én személyesen többször is kijátszottam a Far Cry 3-at. A sztori alapja egy picit klisé, de az egész játék iszonyat elragadó. A sziget hatalmas, a karakterek viccesek és van személyiségük – ami a mai játékokban már csoda. A fegyver arzenál nem a legszélesebb, de bőven elég ahhoz, hogy minden játékstílust tökéletesen kielégítsen. A vadvilág széles és interaktív.

Először a játékot közepes nehézségen játszottam ki, a pálya egészét bejárva. Próbáltam mindent kihozni a játékból, amit a fejlesztők akartak. Rengeteg mellékküldetést van elrejtve a térképen, amik kisebb mellék sztorikat mutatnak be. Érdekes látványok, interakciók és stb. A story végéhez közeledve egy fontos választásban lesz részed. Az első választásom nyilvánvaló volt.

Aztán újra neki estem a játéknak hard nehézségen és megpróbáltam teljesen lopakodó üzemmódba kiiktatni a kalózokat. Iszonyatosan jó élmény volt és a nehézség csak egy extra motivációt adott.

Összességiben a Far Cry 3 egy iszonyatosan jó játék, annak ellenére is, hogy 2012-ben jelent meg.

Érdemes lehet kijátszani, ha várod a Far Cry 6 megjelenését. A játékmenet biztosan hasonló lesz a rengeteg újítás mellett. Ha esetleg nem találtad meg a fent a linket, akkor ITT töltheted le ingyen a játékot.

Mindenkinek jó szórakozást!

https://leet.hu/shop/back2school/

×