Remélhetőleg az új Battlefield pályák közül ugyanúgy kiemelkedik egy kettő, ami később az ikonikus jelzőt is megkaphatja.

A fő többjátékos élmény és a Portal mód között rengeteg pálya várja majd a rajongókat, amikor a Battlefield 2042 megjelenik, és természetesen várhatóak majd a DLC térképek.

Íme a Battlefield 2042-be és a Portal módba érkező összes pálya teljes listája, valamint minden, amit a méretükről, témájukról és elrendezésükről tudunk.

Az Electronic Arts és a DICE megerősítette, hogy a Battlefield 2042 hét pályával fog megjelenni a játék elsődleges többjátékos módjában. Íme egy részletes áttekintés mindenről, amit az egyes pályákról tudunk, hogy tudd, mire számíthatsz, amikor a megjelenéskor vagy a Battlefield 2042 bétája során a csatatérre kerülsz.

Az összes Battlefield 2042 térkép:

Kaleidoscope

A Kaleidoscope egy Dél-Koreában játszódó, fényes városi térkép, amely a városi háború sűrűjébe helyezi a játékosokat. A térképen számos felhőkarcolót találunk majd, amelyek között a játékosok mozoghatnak és kötélpályázhatnak. Ez ismerős terep lehet a Battlefield 4 játékosoknak.

Manifest

A Manifest egy egyedi pálya, amelynek elrendezése elsősorban nagyméretű teherkonténerek labirintusából áll Szingapúr trópusi éjszakai égboltja alatt. A játékosoknak a halálos tornádók viharai miatt is résen kell lenniük, amelyek végigsöpörhetnek a területen, és hatalmas pusztítást okozhatnak. Valószínűleg a gyalogsági harcok fognak itt dominálni.

Orbital

A Francia Guyana-ban játszódó Orbital a Battlefield 2042 egyik legkaotikusabb pályája lehet, sok tágas, nyílt térrel és halálos viharokkal. Miközben a térképen tombol a háború, egy rakéta kilövését is átélhetjük.

Discarded

A Discarded India nyugati partvidékére viszi a játékosokat, ahol a csapatok egymás ellen fognak küzdeni a partra vetett és elhagyott behemót tengeri hajók irányításáért. Az egyes hajókon belüli szűk hely ideális gyalogsági harcra, de a nyílt terepen a járművek és a mesterlövészek lesznek fölényben. A viharok itt is végigsöpörnek a térképen, és mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül.

Renewal

A Renewal talán az egyik legfurcsább Battlefield-térkép lesz, ami valaha készült. Egy napelemfarm és egy egyiptomi kisváros található benne, amelyeket egyetlen hatalmas fal választ el a térkép közepén. A térkép napfarmos fele sziklás és sivatagos, míg a térkép városi fele zöld és rengeteg épülettel rendelkezik.

Hourglass

A Hourglass egy várost mutat be Quatarból, amelyet a véget nem érő homokviharok miatt elhagytak. Ezek a viharok folyamatosan eltakarják a természetes napfényt, és vörös ködbe burkolják a várost, ami korlátozza a látási viszonyokat. Mindkét csapat egy konvoj irányításáért küzd, amely a város mélyén rekedt. Vajon mi lehet ott?

Breakaway

A fagyos Antarktiszon játszódó Breakaway elméletileg a Battlefield 2042 legnagyobb pályája. Hosszú, nyílt térségei azt sugallják, hogy a járművek nagy hatással lesznek erre a térképre, bár a gyalogság előnyben lesz a térkép hegyvidéki területein. A játékosok elpusztíthatják a térképen található üzemanyag silókat is, hogy állandó tüzeket hozzanak létre, és dinamikusan megváltoztassák a csatatér állapotát.

Minden Battlefield Portal térkép

A Battlefield 2042 Portal módja hat, korábbi Battlefield-játékokból átdolgozott pályával indul, és a jövőben még több is érkezik. Íme, mit tudunk az egyes pályákról, amelyek elérhetőek lesznek a Battlefield Portalban.

Battle of the Bulge

Ezen a Battlefield 1942-es térképen a német hadsereg egy utolsó ellenoffenzívát indít a szövetséges erők ellen a belgiumi Ardennek sűrűjében. A térkép nagy hangsúlyt fektet a járművekre, bár az erdő sűrű lombjai számos lehetőséget nyitnak a kreatív gyalogsági játékra, vagy csak a szimpla campelésre.

El Alamein

Miközben a német hadsereg gépesített erejével gördül át Egyiptomon, a brit erők saját páncélosokkal szállnak szembe velük ezen az átdolgozott Battlefield 1942-es térképen. Miközben a két oldal tankjai és repülőgépei találkoznak, a gyalogos egységek az építmények és a dombos terep ellenőrzéséért küzdenek.

Arica Harbor

A rajongók által kedvelt Arica Harbor a Battlefield: Bad Company 2-ből tér vissza. A pálya nagy hangsúlyt fektet a gyors tempójú gyalogsági harcra a chilei kikötőváros épületein és hajózási konténerein keresztül. A járművek kisebb szerepet játszanak, de a térkép kevésbé sűrűn lakott területein még mindig támogatást nyújthatnak.

Valparaiso

A kedvenc Battlefield: Bad Company 2 térképem, amely egy chilei tengerparti város mellett játszódik, az amerikai és az orosz erők intenzív gyalogsági harcban csapnak össze egy sűrű növényzettel teli dzsungelben. A térkép tengerparti része nyitottabb, ami előnyt biztosít a mesterlövészeknek és a járműveknek. Rengeteg emlék köt ehhez a térképhez.

Caspian Border

A türkmén-iráni határon játszódó Battlefield 3 térkép nyitott kialakításának és nagy méretének köszönhetően tökéletes a mindent elsöprő járműves háborúhoz. A mesterlövészek is jól teljesíthetnek ezen a térképen, a gyalogos egységek pedig a térképen található fontos építmények ellenőrzésével segíthetik a szövetséges járművek fölénybe kerülését.

Noshahr Canals

A Battlefield Portal utolsó, a megjelenéskor elérhető pályája a Battlefield 3-ból visszatérő Noshahr Canals térkép. Ez a térkép Irán partjaira kalauzolja a játékosokat, ahol az amerikai tengerészgyalogosok nagyszabású támadást indítanak egy nagy kikötő ellen. Ez a térkép egyaránt tartalmaz feszes gyalogsági harcot és járműves hadviselést, így remek választás azoknak a rajongóknak, akik szeretik mindazt, amit a Battlefield kínál.

Kíváncsian várom, hogy az új pályák, hogy fognak működni a 128 emberes csatákban, illetve, hogy a pusztítás milyen mértékű lesz.

https://leet.hu/shop/back2school/

forrás: windowscentral

×