A tegnapi napon elbúcsúztunk a 87+ 10 Rare Players SBC-től, de nem kellett sokáig várnunk a következőre.

 

Az EA-ről nem igazán lehet elmondani azt a játék végéhez közeledve, hogy szűkmarkú lenne a játékosaival. Ezúttal egy olyan SBC-t kaptunk, amellyel 92 rating fölötti TOTS vagy FOF játékos zsebelhető be, ha teljesítjük az 1 küldetéses csapatépítős mókát.

A feladat teljesítéséhez 88-as rating-re van szükségünk, valamint minimum 1 Team of the Week, vagy Team of the Season játékosra, illetve el kell érnünk a min. 65-ös chemistry-t is. Értékét tekintve 168 400 és 215 600 Coin közötti összegre van szükségünk ahhoz, hogy sikeresen abszolválni tudjuk a küldetést. Sikeres teljesítés esetén pedig 4 játékosból választhatjuk ki a Player Pick során azt, akit megpróbálhatunk majd beépíteni a csapatunkba. Kíváncsiságból megcsináltam én is az SBC-t a FUT Web App-on keresztül és a következő lapokat kaptam:

Nálam itt a rating döntött, hiszen egyiküket sem tudtam volna beépíteni a csapatomba, így Goretzka TOTS lapját választottam. Sajnos nekem nem sikerült ez az SBC olyan jól, mint ahogy a 82+ Player Pick küldetés, hiszen ott többek között egy 98-as FOF Eden Hazard-ot is szereztem.

Remélem, nektek jobb játékosok is esnek ebből a küldetésből, akikkel megszépíthetitek majd az endgame hátralevő részét.

Ti megcsináltátok már?

https://leet.hu/shop/back2school/

×