A fiatal gamerek konzolvitájának közepette egy idősebb rajongó elmagyarázza, miért döntött úgy, hogy az Xbox Series S-t választja a PlayStation helyett.

Ahogy azt a Microsoft elképzelte, az Xbox Series S némileg más konzol, mint a nagy testvér Xbox Series X és konkurens PlayStation 5. Hogy ki melyiket választja, azt mindenki aszerint dönti el, hogy mire van szüksége, illetve hogy mit enged meg a pénztárca. Miközben mi fiatalok azon vitatkozunk, hogy melyik konzol mellett tegyük le a voksunkat, egy nyugdíjas néni is hozott egy döntést, amit egy kvázi techvideóban meg is indokolt.

Az idős gamer, Youtuber Food4Dogs beújított egy Xbox Series S-t.

Természetesen Food4Dogs nem először vesz videojáték konzolt, és nem először láthatunk gamer tartalmat a csatornáján. Korábban azonban csakis PlayStation és a Nintendo játékokkal játszott, a most vásárolt Xbox Series S az első Xbox az elétében. Mivel ez sokak számára különös döntés lehet, úgy gondolta készít egy videót, melyben elmagyarázza, hogy miért az Xbox-ot választotta az új PlayStation 5 helyett.

Kattints a „Megtekintés a Youtube-on” feliratra!

A válasz természetesen az Xbox alapvető funkcióiban rejlik. Az egyik indok, hogy az Xbox Series S-ben limitált a tárhely mérete. Mivel ő túl sok játékkal játszik egyszerre, a kis tárhely segít neki jobban rendszerezni a játékokat, amikkel éppen játszani akar. Nagyra értékeli közben az Xbox Game Pass rendszerét, az internetkapcsolat sebességét, a nehezebb kontrollert és a csendes működést.

Hát igen, olyan az egész, mint egy nagymama éléskamrája. Legyen csend, és legyen szépen minden felcímkézve a polcokon.

Food4Dogs kijelentette, hogy nem az Xbox exkluzív címek miatt választotta ezt a konzolt, hiszen inkább az RPG-ket részesíti előnyben. Persze az sincs kizárva, hogy valamikor vesz egy PlayStation 5-öt, de úgy tűnik, hogy idős gamer generáció számára egy Series S is kiválóan megfelel.

Szerinted jól választott?

https://leet.hu/shop/back2school/

×