Te vajon felismered a kvízben szereplő összes 2003-ban megjelent játékot egyetlen screenshot alapján? Teszteld le a tudásod!

A retro kvízek összeállításakor mindig rájövök, hogy valójában nem az nosztalgia szépíti meg a 15-20 éves gamer emlékezetemet, hanem azok az idők bizony valóban színesebbek, izgalmasabbak voltak. Oké-oké, azért manapság is találunk bőséggel remekműveket, melyeket vétek volna kihagyni, de a 20 évvel ezelőtti iparra azért még jellemző volt egyfajta kísérletezés, merészség.

Bennem legalábbis ez merült fel, mikor átnyálaztam magam mind a 2002-es, a 2001-es, és a 2000-es játékokon. Megannyi klasszikus sorozat indult hódító útjára azokban az időkben, vagy értek játéktörténelmi fordulóponthoz, és nyilvánvalóan már akkor is telve voltunk folytatásokkal, mégis azt érezhettük, hogy ezeket a játékokat nekünk, és nem a pénztárcánknak készítették.

Emiatt pedig az előző kvízhez hasonlóan, most is egy félmaratoni kitalálni való várja a játékos kedvűeket, pedig sokat így is kénytelen voltam kihagyni. Ezúttal nem kevesebb, mint 31 darab 2003-as klasszikus alapművet kell felismerni egyetlen screenshot alapján, és remélem most sem kell mondanom, hogy a végeredményt szigorúan kötelező megosztani hozzászólás formájában! Ha pedig már ott vagy, akkor azt is leírhatod, hogy neked melyik mestermű volt a kedvenced a szóban forgó évjáratból.

 

Ha pedig érdekelnek a korábbi kvízek is, akkor az évszámokra bökdécselve – 200020012002 – azokkal is tesztelheted magad.

https://leet.hu/shop/back2school/

×