Egyre közelebb a hétvégi event.

A Fortnite szezonok vége előtt a játékosok mindig félnek kicsit, hiszen volt már rá példa, hogy el kellett tolni egy-egy eseményt vagy éppen ezzel együtt az egész szezonkezdést. Az utóbbi időben az Epic Games meglehetősen összekapta magát, így a Chapter 2-ben meglehetősen mérnöki pontossággal érkeznek a frissítések.

Ezúttal sem lesz másképp, a következő szezon már a tesztszervereken pihen!

Kedd délután jelentette be az örömhírt FireMonkey twitteren. Ez azt jelenti, hogy szinte 100% már a jövő hétfő-keddi start, semmi sem állhat a cég útjába. Ezzel egy időben a játék lobby-ja is megváltozott. Minden részlet stimmel az eddig kiszivárgott információkkal összevetve.

 

A pályáról kiszakított szigetdarabkákon máris ott vannak már a bombák, melyeknek egy célja van: elpusztítani az anyahajót. Az új szezon neve várhatóan The Last Reality lesz majd, Donald Mustard ezt egy rajongónak árulta el pár órával ezelőtt. Könnyen lehet, hogy valóban a Season 8 lesz az utolsó Chapter 2 szezon. Ideje lenne már, ahogy a tavaly belengetett Unreal Engine 5-re váltásnak is. Ki tudja még mit tartogat 2021, nem igaz? 

https://leet.hu/shop/back2school/

×