Tényleg búcsút mondhatunk az anyahajónak?

Az Epic Games pár napja világossá tette, hogy ezúttal nem maradunk szezonvégi esemény nélkül. Az Operation: Sky Fire névre hallgató event várhatóan elég nagyot fog szólni. A hétfő este megérkező teaserek is erre engednek utalni, főleg a másodikon találhatunk egyértelmű jeleket.

Nézzük is őket!

 

 

Az első bejegyzésben nagy eséllyel az anyahajó belsejének megszerzett tervrajzait találhatjuk meg. Illetve egy jetpackre hajazó Back Blinget, ennek segítségével talán maguk a játékosok is feljutnak majd az anyahajóra az esemény közben, ott segítve a hadműveletet.

 

A másik teaser egyelőre még nem került publikálásra a bejegyzés megírásának pillanatában. Ám egy francia játékosnak megjelent in-game, melyet több bizonyítékkal is alátámasztott Shiinának. Ezen a lebegő szigetekre erősített bombákat láthatjuk, melyek egybevágnak a korábban kiszivárgott leakekkel, tényleg elpusztításra kerülhet az anyahajó. Az eseményre szeptember 14-én, vasárnap 22 órakor kerül majd sor.

Fontos ismét csak megemlíteni, hogy az event előtt ajánlatos minden küldetésünket, elmaradt feladatunkat megcsinálni, ezt maguk a fejlesztők hangsúlyozták ki, várhatóan 8-24 órányi downtime-ot kell kibírnunk az esemény után majd a Season 8 startjáig. 

https://leet.hu/shop/back2school/

×