A Battlefield közösség arra kéri a DICE-t, hogy fontolják meg egy olyan opció hozzáadását, amely lehetővé teszi a klasszikus, első személyű kivégzéseket.

A Battlefield 2042 korábbi modern kiadásaihoz képest néhány változtatást vezet be. A legnagyobb a Battlefield 2042 várva várt 128 fős többjátékos módja, bár nem ez az egyetlen. Egy másik újdonság, amely sok vizet kavar a Battlefield játékosok körében, az a döntés, hogy a harmadik személyű közelharci kivégzések is bekerülnek a játékba. Ez nagyon hasonlít a Call of Duty-ban látott kivégzésekre.

Bár a döntés fogadtatása eleinte pozitív volt, most a Battlefield-rajongók azt kérik, hogy a változtatást vonják vissza a Battlefield 2042-ben.

A Redditen több mint 6,2 ezer upvote-ot kapott téma azt kérdezi a Battlefield közösségétől, hogy szeretnék-e, ha a Battlefield 2042-ben lehetőség lenne-e arra, hogy a kivégzések első személyben történjenek. A téma tele van egyetértő hozzászólókkal, akik azt írják, hogy jobban szeretnék, ha a közelharci kivégzéseket első személyben is végre lehetne hajtani.

Do you agree that BF2042 should have an option to change knifing animation to First Person instead of 3rd person ? from Battlefield

A probléma nem a kivégzésekkel van, hanem azzal, hogy azok harmadik személyben történnek. A Battlefield-rajongók egyébként nem bánják, ha elveszítik az irányítást a karakterük felett, hogy a kivégzési animáció lejátszódhasson – feltéve, hogy ez a számukra megszokott perspektívából történik.

Annak indoklásaként, hogy a Battlefield 2042 első személyű kivégzéseket kínáljon, két alapvető ok tűnik ki. Először is, a játékosok szerint ez egy „személyesebb” élmény, és a Battlefield franchise egyik sajátossága. A játékosok által említett második ok az, hogy szerintük ez a Battlefield egy sajátos tulajdonsága, ami kiemelkedik a Call of Duty-hoz képest. Ez nem azt jelenti, hogy a COD volt az első, de most nem ez a lényeg.

Jelen állás szerint nem valószínű, hogy a DICE a megjelenésig képes lesz hozzáadni az első személyű kivégzések lehetőségét. Mellesleg a harmadik személyű kivégzések további hozzáadása garantáltan része lesz a játék monetizációs terveinek.

Vagyis a kivégzési animációkat valószínűleg a Battlefield 2042 Battle Passában fogják árulni. Mégis, mindig fennáll a lehetőség, hogy a DICE meghallgatja az ezzel kapcsolatos visszajelzéseket, és később hozzáad egy opciót.

És most jön a nagy kérdés:
Create Polls

https://leet.hu/shop/back2school/

forrás: gamerant

×