Egy 33 éves koszovói férfi lenyelt egy régi 3310-es telefont, aztán rémülten értesítse a legközelebbi kórházat. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Kicsit idősebbek talán emlékeznek rá, hogy a 2000-es évek elején milyen menőnek számított a Nokia 3310-es telefon. Sokszor még ma is hivatkozunk rá, hiszen a készülék nagyon strapabíró volt, sokáig kitartott az akkumulátor, és mindenki elszórakozott a Snake című játékkal.

Egy koszóvói férfinak majdnem az életébe került a 3310-es lenyelése.

Az új Nokia 3310

Sajnos a News18 cikkéből nem derül ki, hogy a férfi miért nyelte le a telefont, de valószínűleg oka volta rá. Mindenesetre miután lenyelte a készüléket, az három részre esett a testében, ezért is volt olya nehéz eltávolítani. Az orvosokat leginkább az aggasztotta, hogy a telefon akkumulátora esetleg felrobban a férfi testében, vagy az abban található vegyi anyagok kifolynak belőle. Az ugyanis azonnal a férfi halálát okozta volna.

Az orvosok egyébként endoszkóppal vették ki a férfiből a Nokia telefont, úgy, ahogy lenyelte, tehát a száján keresztül. A műtét csak nem két órán át tartott, és minden simán ment. A férfi, Skender Telaku a Facebookon osztotta meg a képeket az testéből kivett telefontról.

A képek alapján a készülék a Nokia 3310-es új, 2017-ben megjelent kiadása.

 

A bejegyzéshez tartozó videót csak erős gyomorral rendelkező olvasóinknak ajánljuk!

https://leet.hu/shop/back2school/

×