Csalóka lehet a könnyített XP követelmény.

Az első Call of Duty: Vanguard Alpha óta egyre több Vanguard információval gazdagodunk, szinte minden nap megtudhatunk valami újdonságot az érkező játékkal kapcsolatban, tegnap délelőtt is egy nagyobb információcsokrot kaptunk. Ezúttal az szivárgott ki, hogy milyen módon szintezhetjük majd a fegyvereinket és mennyire lesz nehéz például a Black Ops Cold War-hoz képest.

Első ránézésre gyorsabbnak tűnik, de lehet csalóka a dolog!

 

Ahogy Bálint is írta a fenti Tweetben, az első négy szinten 500 XP-t kell gyűjtenünk, majd ezt követően három szintenként +100 XP-t rápakol a játék. LVL 5-7 között 600 XP, 8-10 között 700 XP és ez folytatódik. Meglehetősen csalóka lehet azonban, hiszen első olvasatra gyorsnak tűnik. Itt jön be a képbe egy másik változás: a fegyvereket egészen magas szintre is húzhatjuk, 71 szintből álló attachment lista is kiszivárgott. Ez alapján még az is lehet, hogy semmi javulást nem tapasztalhatnak majd a játékosok, hiába a könnyített XP követelmény.

Nem kell már sokat várnunk az Open Beta szakaszokra, a Playstation játékosok hétvégén eshetnek neki a játéknak, míg a többiek egy hét csúszással. Szeptember 7-én pedig megkapjuk végre a beígért Vanguard multiplayer leleplezést is. Izgalmas napoknak nézünk elébe Call of Duty fronton, az már biztos!

https://leet.hu/shop/back2school/

×