A tegnapi napon a Ligue 1 legendás futball hőseinek a statjait mutatta be az EA. Ginola lapja igazán erősnek néz ki, kérdés mit ér majd decemberben.

Újabb FUT Hero lapokról rántotta le a leplet az EA Sports. Az új lapcsalád a FIFA 22-ben mutatkozik be először, és ahogy közeledünk a megjelenés felé, egyre több játékosról kapunk bővebb információt. Tegnap a Ligue 1 két legendája Ginola és Abedi Pelé mutatkozott be.

A kettő közül elsősorban Ginola lapja igazán mutatós. 90-es Pace mellé, 91-es Dribbling, 88-as Shooting, 87-es Passing és 84-es Phisicality kapcsolódik. Ha ez nem lenne elég, még 5 csillagos gyengébbik láb és 5 csillagos trükkmozdulatok is párosulnak, így ez a FUT Hero, akár egy olcsóbb Neymar is lehet. Én mindenképp kíváncsi leszek, hogy mit hoz ki ezekből a lapokból az EA. Tavaly már láttunk egy Beckham lapot, aki pár meccsen kívül a legtöbb esetben egy SBC-be végezte.

Hamarosan a teljes csapatot láthatjuk, valamint bemutatkozik a TOP 100 is, melyben a játékosok pontos értékeit is megtudhatjuk. Az idei évben valószínűleg a Premier League fog tarolni, de ettől függetlenül remélem, hogy több alternatív csapatot is tudunk majd építeni. Én mindenképp egy olcsó meta csapattal kezdem, és elsősorban a tradelésre fókuszálok. Már csak 18 nap és végre minden kiderül!

Ti milyen taktikával vágtok neki a FIFA 22-nek?

×