Bár a DICE korábban úgy nyilatkozott, hogy a Battlefield mobiljáték 2022-ben érkezhet, valami furcsa dolog folytán elkészült az adatalapja.

Természetesen arról már tudtunk, hogy a DICE új mobiljátékon dolgozik a Battlefield franchise-on belül. A dolog nem meglepő abban a tekintetben, hogy a kiadó a Call of Duty nyomdokaiba szeretne lépni. Az Activision ugyanis igen jól profitált a Call of Duty: Mobile kiadásával. A Battlefield mobiljáték kapcsán azonban csak nagyjából 2022-es kiadásra számíthatunk.

Mégis felkerült a játék lapja a Google Play áruházba.

Az adatlap bár megjelent, de nincs lehetőség arra, hogy letöltsük a játékot – adta hírül a VGC. A DICE ígérete szerint viszont 2021 őszén szépen elindul a játék első tesztelése Indonéziában és a Fülöp -szigeteken, ezért kerülhetett fel az információs lap.

Ebből néhány dolog ki is derül az új játék kapcsán. Ahogy a nem mobiljáték esetében is, itt is lesznek nagyszabású csaták, rombolható környezet, számos játékmód és classok. A leírás szerint minden régi és új Battlefield játékos számára izgalmas tartalmakkal készülnek. Elérhetőek lesznek a járművek, tankok, ATV-k.

„Minden játékmódban ugyanazokat a helyzeteket és robbanásokat fogjátok tapasztalni, amelyekről Battlefield híres” – olvasható.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ez egy teljesen önálló, különálló Battlefield játék lesz, mely mobilon és tableteken játszható. A játékot tehát a nulláról építik fel, hogy mindenki teljes értékű BF élményt kapjon mobilon.

A fejlesztők természetesen a teszteket később több országra is kiterjesztik, így talán hamarosan mi is kipróbálhatjuk. Neked hogy tetszik?

https://leet.hu/shop/back2school/

×