A Hero lapok mellett új Icon lapok is csatlakoznak a FIFA 22-höz. Pontos névsort még nem kaptunk, de állítások szerint ők érkeznek.

 

A FIFA játékokban nem csak napjaink, de a múlt legendáit is csatába küldhetjük. Minden évben újabb Iconok csatlakoznak a FUT játékmódhoz, és ez idén se lesz másként.

Rengeteg név van még a kalapban, akik esélyesek a FIFA Icon csapatába kerülésére. Tavaly ilyenkor már tudtuk az új neveket, de egyelőre idén még nagy titok fedi az újonnan érkezőket, de egy-két forrásból már lehet tudni, hogy kikre számíthatunk leginkább.

A tavalyi évben rengeteg név került elő web appnak köszönhetően. Láthattuk Di Stefanot, Cafút, vagy éppen Wayne Rooney-t. Ha igazak a hírek ezekkel az értékekkel kezdik meg a FIFA 22-őt.

 

Alfredo di Stéfano Argentin/Spanyol (nemzet nincs megerősítve) 90
Cafu Brazil 88
Fernando Cavenaghi Argentin 85
Gabriel Batistuta Argentin 85
Iker Casillas Spanyol 87
Jaap Stam Holland 85
Lucio Brazil 87
Park Ji-Sung dél-koreai 88
Robin van Persie Holland 86
Wayne Rooney Angol 86
Wesley Sneidjer Holland 88

A fenti nevek még nem megerősítettek. Akit biztosra vehetünk, az Cafu, Di Stefano és Rooney. Róluk még több statot is be tudok linkelni.

Én nagyon remélem, hogy Sneijder nem csak pletyka és tényleg bekerül a játékba. Akinek még örülnék az Totti, de tudom, hogy az ő jogai a PES-nél vannak.

Te kit látnál szívesen a csapatodban?

https://leet.hu/shop/back2school/

×