Néha a bugok csalnak mosolyt a játékosok arcára pár kemény Warzone meccs közben – és szerencsére ezeket általában meg is osztják velünk az interneten.

Mióta léteznek programok és játékok azóta bugok is. Nos ezen hibák küszöbölése mindig nehéz feladatnak bizonyul, mivel ha valahol kijavítasz egyet, akkor kettő másik jön a helyére. Ezekkel a hibákkal a fejlesztők néha napokat, heteket, illetve hónapokat is képesek harcolni, hogy nekünk simább és bugmentesebb legyen a játékunk.

Vannak olyan bugok ami miatt egy játékot is elveszíthetsz, vagy akár az egész játék megadja magát tőle.  Azonban van, amikor annyira röhejesek, hogy nem húzzuk fel magunkat rajta, hanem inkább nevetünk egyet rajtuk és jobb esetben felvesszük a barátainknak is,  vagy akár megosztjuk őket a különböző social media platformokon.

Azt viszont minden COD játékos tudja, hogy a Warzone tele van ilyen buggal…

Épp ezért nézzünk is meg párat:

Textúra bugok

Szerintem mindenki, aki régóta játszik a Warzone-nal emlékszik a textúra bugokra. Amikor először történt velem, azt hittem, hogy felmondja a szolgálatot a videókártyám. Gyorsan ki is léptem a játékból és első dolgom volt megnézni, hogy minden okés-e vele. Esetleg a driver lett rosszul feltelepítve? Majd egy kis kutakodás után észrevettem, hogy nem vagyok egyedül, ez a probléma sok más játékossal előfordult.

 

Itt van egy másik típusú hiba is, amikor a textúra nem ugrál és világit csak szimplán hiányzik. Ezt is rengeteg játékos tapasztalta a játék megjelenése után:

Láttatok már fára mászó Berthát?

Rengeteg ragadozó használja ki a fák magaslatát, de nincs annál félelmetesebb, amikor egy Bertha támad ránk a fák magaslatából.

 

A sniperek rémálma

Mi történik, ha nincs az ellenfelednek feje?  Hova osztod le a kokit, ha nincs mire?

Nem is tudtam, hogy halottnak is lehet tetetni magad

Szegény Dutton90 jól benézte, látszik is, hogy kicsit visszakozva ment el a test mellett, amikor rájött, hogy bajban van. Kicsit késő volt. A videó címe pedig önmagáért beszél.

I hate this game most of the time from CODWarzone

3…2…1 kilövés!

Szegény srácnak nem elég, hogy knockolták, de még röppályára is állították, ami a gyors halálát okozta.

 

Air walk vagy Air max?

A moonwalk már a múlté, a Warzone beújított… Kit érdekel a fizika?!

 

Ingyen damascus?

Van, amikor annyira szeret a játék, hogy megajándékoz a damascus camoval egyetlen kill után. Sajnos rögtön el is vette a játékostól, amint fegyvert váltott – de mint ötlet, nem is annyira rossz. Milyen menő lenne, ha minden kill után változna a fegyver camoja?

They gifted me damascus for beeing a loyal customer. Thank you! from CODWarzone

 

Volt armor, nincs armor

A videó feltöltője csak annyit fűzött hozzá, hogy aki megfejti hova tűnt mind a három armor, annak ad 100 dollárt. Ti meg tudjátok fejteni, hogy mi történt?

 

Bertha és a Sentry Turret nem a legjobb párosítás

Szerintem ez a kombináció sok ember fejében megfordult, hiszen teljesen logikus lenne. Nos a játéknak annyira nem tetszett az ötlet és ezt láthatóan ki is fejezte.

 

Már a Red Door előtt lehetett teleportálni

Mindenki ismeri már a Piros ajtókat, de úgy látszik innen jött a játéktervezőknek a briliáns ötlet!

A sweet new teleportation feature… from CODWarzone

Nektek volt már valami hasonló, vicces bug a játékotokban, amit esetleg még nem láttatok sehol? Ha igen, akkor mindenképp osszátok meg velünk a kommentszekcióban!
https://leet.hu/shop/back2school/

×