A FIFA 22 alatt se maradnak el a PL POTM SBC-k. Az első jelöltekre már le is adhatjuk a voksunkat, akit a játék megjelenése után már ki is válthatunk.

A Premier League az EA Sports hivatalos partnere, így minden évben a hónap legjobb játékosa speciális lapban részesül. Ez idén se lesz másképp és már el is indult a szavazás.

A FIFA 22 első PL POTM szavazása már éles, így mi is beleszólhatunk, hogy ki volt az augusztus legjobb labdarúgója a szigetországban. A jelöltek között a Chelsea szélső védője Marcos Alonso, a Tottenham középpályása Eric Dier, a West Hamből Antonio és Benrahma, az Evertonból Demarai Gray és a Manchester Unitedből Mason Greenwood található.

PL POTM

Szerintem a legesélyesebb erre a hónapra Antonio lehet, aki klubrekordot állított fel a West Ham színeiben. Augusztusban 4 góllal fejezte be három meccs alatt. Aki talán ebbe a szavazásba beleszólhat az nem más, mint Mason Greenwood. A fiatal mind a két győztes meccsen betalált és a Vörös Ördögök elég sok szimpatizánst számlálnak. Ha szeretnél szavazni ezen a linken keresztül te is leadhatod a voksod PL POTM díjra. A szavazatod számít, hiszen a hónap legjobb játékosa speciális lappal gazdagodik.

Szerinted ki érdemli meg augusztus legjobbja címet?

×