Az Epic Games az elmúlt évek egyik legcukibb és legkülönlegesebb alkotását adja ingyen, amit mindenkinek érdemes lehet végigjátszania.

Nagyon izgalmas volt az Epic Games ingyenes játékfelhozatala az elmúlt héten, hiszen ahogy bejelentették az új Saints Row játékot, úgy rögtön ingyenes is lett egy korábbi cím felújított változata. Ez azt jelentette, hogy a múlt héten két játékot hízhattunk be ingyen. Ezen a héten ugyanakkor egyelőre úgy fest, hogy csak egy játék lehet ingyen a miénk, de az igen cuki és különleges.

Szeptember 2 és 9 között a Yoku’s Island Express ingyenes.

 

A Yoku’s Island Express az utóbbi évek egyik legegyedibb alkotása. Tudom, sokan nem ugrottak ki a bőrükből, de tényleg egy kreatív és nagyon egyedi játékról van szó, ami két stílust – a modern flippert, és a metroidvania stílusú platformert vegyíti.

A Yoku’s Island Express egy nyílt világú platformer, de a végtelenül cuki karaktert a hagyományos irányítással ellentétben flipperes módszerrel, karokkal fogjuk tudni eljuttatni Mokumana sziget különböző pontjaiba. Ez elsőre nagyon furcsán hangozhat, és nagyjából 5 percig biztosan az is lesz,  ezután viszont úgy megszokja az ember, mintha ezen nőtt volna fel.

Yoku kalandja pedig játszatja magát, és aki a röpke 5-6 óra alatt a végére ér, az garantáltan jó érzésekkel fog felállni mellőle. Nem is csoda talán, hogy sok helyen 2018. legjobb játékai között emlegetik, amit preferenciáktól függetlenül bárkinek bátran lehet ajánlani.

Az ajánlatot erre találod!

A játék természetesen ingyenes és megmarad. Jó szórakozást!

https://leet.hu/shop/back2school/

×