A végtelenbe és tovább?

A fejlesztők várhatóan ma délelőtt vagy a kora délutáni órákban élesítik tesztszerveren a PUBG következő frissítését. Akkor kerül majd publikálásra a hivatalos weboldalon a changelog is, a tényleges fejlesztéseket, új funkciókat abban olvashatjuk majd. A frissítést megelőzően azonban a skinek mindig napvilágra kerülnek PlayerIGN jóvoltából, most is ez történt.

Nézzük is, hogy milyen újdonságokra számíthatunk!

 

A 13.2-es PUBG verzió új Battle Pass-t is tartalmazni fog, mely a Crazy Night névre hallgat. A tematika ebből már könnyen kitalálható, neonfény, buli, táncok. Eléggé távol kerültünk már a fejlesztők „nem érkeznek skinek a játékba” kijelentésétől. Úgy tűnik, hogy hatalmas igény lehet ezekre a kozmetikai tárgyakra, ha folyamatosan ontják magukból a designerek.

 

A fenti videóban nagyobb felbontásban is megtekinthetőek az újdonságok. A Battle Pass skineken kívül PCS5 és Mid-Autumn Festivallal kapcsolatos kozmetikai tárgyak is érkeznek majd, illetve különálló csomagok is. Így akár űrhajósként is viríthatunk majd Erangel szigetén, bármennyire is furán hangzik. Reméljük pár órán, napon belül a tényleges újdonságokat is bemutathatjuk.

https://leet.hu/shop/back2school/

×