Reméljük ősszel ismét egy Majorön csaphatnak össze a világ legjobb csapatai.

Hihetetlen belegondolni, de 2 éve nem került megrendezésre CS:GO Major. Legutóbb a StarLadder Berlin Major 2019 keretein belül szurkolhattunk a világ legjobb csapatainak. Aztán jött a COVID-járvány, mely szinte minden offline esemény megrendezését megakadályozta az elmúlt másfél évben. Úgy tűnik, hogy október végén ismét összegyűlhetnek a CS:GO nagyágyúi Stockholmban, ha csak valami nagyon váratlan dolog közbe nem szól.

A berlini major egyik meccsén a G2-nek sikerült elbuknia egy 4v0 szituációt!

It has been 2 years since this happened from GlobalOffensive

A Reddit népe sem felejt, így 4500 upvote-nál jár már az erről megemlékező bejegyzés. A G2 a címvédő Astralis ellen játszott Nuke pályán, az állás pedig 15-7 volt a dán alakulat számára. A G2 azonban sikeres visszafoglalást indított, gyakorlatilag egy emberüket veszítették csak el a tűzpárbajban. Tökéletes körnek hangzik igaz? Emlékezetes maradt, de nem emiatt.

A G2 több hibás döntésnek köszönhetően nem szedte fel a C4-et, így élő ember nélkül, de megnyerte az Astralis az utolsó körét is. 

 

A fenti videóban az életben maradt G2 játékosok szemszögeiből figyelhetjük az eseményeket. A legnagyobb hibát talán JaCkz követte el, mikor nem nézett be alaposabban B lerakó ajtajánál, ha akkor észreveszi a bombát ki tudja milyen kimenetellel végződik a mérkőzés.

Ti néztétek a fent említett meccset annak idején?

https://leet.hu/shop/back2school/

×