Már megszokhattuk az ingyenes heteket, de rengeteg újdonság érkezett a Cold War ötödik szezonjában.

Az Activision és a Treyarch ismét bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War 5. szezonjának tartalmához ingyenes hozzáférést biztosítanak egy héten keresztül.

Az Activision időről-időre ingyenes hozzáfért kínál, remélve, hogy sikerül új játékosokat csábítani a legújabb CoD címre, a Call of Duty: Black Ops Cold Warra. Ami őszintén már elég gyenge húzás, mivel a Vanguard lassan itt van a sarkon.

Mikor kezdődik a Black Ops Cold War Season 5 ingyenes próbahét?

Az új játékosoknak bőven lesz idejük megismerkedni a Black Ops Cold Warral, mivel az ingyenes hét szeptember 2-án, csütörtökön kezdődik és szeptember 7-én, kedden ér véget. Rengeteg camót és fegyverszintet tudsz szeretni a hét folyamán. Ha van elég időd, akár ki is tudsz húzni pár fegyvert aranyra is.

Az ingyenes egyhetes hozzáférés tartalmazza a multiplayert, beleértve az új Season 5 pályákat és módokat, valamint a frissített Outbreak Zombies módot minden játékos számára.

Ami azt jelenti, hogy ki lehet próbálni a Double Agent módot is.

Érdemes lehet kipróbálni, ha már unod az agynélküli lövöldözést. Tökéletes hétvégi program lehet egy jót szórakozni a barátaiddal. Ha nincs elég barátod, biztos találsz majd valakit a Facebookos csoportokon belül!

Az ingyenes hét PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon lesz elérhető. Jó játékot mindenkinek! 

https://leet.hu/shop/back2school/

×