Talán kevesen tudják, de több ismert játék előzetese kerül ki magyarok kezéből. Ilyen a Call of Duty Vanguard előzetese is.

Ahogy az a Digic Pictures hivatalos Facebook bejegyzéséből kiderül: egy magyar cég alkotta meg a legújabb Call of Duty játék leleplező előzetesét. Miközben az Activision bemutatta a játékot a világnak, kiderült, hogy a Reveal Trailer magyarok szorgos munkájának köszönhető.

 A Vanguard előzetes a DIGIC Pictures munkatársainak, magyar grafikusoknak köszönhető.

 

„Örülünk, hogy lehetőségünk volt részt venni a Call of Duty: Vanguard Reveal Trailer elkészítében a Sledgehammer Games-szel” írta a csapat a Facebookon.

Persze ez talán nem meglepő hír annak tudatában, hogy a DIGIC nem először működik együtt AAA-s játékok kiadóival. Korábban ők készítették az Assasins Creed Valhalla, számos Ubisoft, például Rainbow Six: Siege projekt, a Prince of Persia és a Watch Dogs előzetesét is, de dolgoztak korábbi Call of Duty, League of Legends és Uncharted 4 átvezető animációkon is. A DIGIC Pictures egyébként egy 2002-ben létrejött kifejezetten 3D animációra és effektek készítésére szakosodott magyar stúdió.

Te mit szólsz, hogy magyarok és résztvesznek egy ilyen nagyszabású játékprojektben?

https://leet.hu/shop/back2school/

×