Az NGES versenysorozatából a Rainbow Six Siege sem maradhat ki, érdemes megmérettetni magatokat!

A második hétvége érkezik a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) által rendezett Stay & Play Gamer Cup 4.0 során, ahol eddig két játékban (VALORANT és Street Fighter V) hirdettek győztest. A másfél millió forint összdíjazású széria

a most következő hétvégén R6S és PUBG versenyekkel folytatódik!

Második hétvége – Időpontok és díjazás

A versenyek augusztus 28 és szeptember 19 között kerülnek megrendezésre, így minden hétvégére két játék jut. A második hétvége felállása a következő:

  • szeptember 4. (szombat): Rainbow Six Siege – 200 000 FT összdíjazás
  • szeptember 5. (vasárnap): PUBG – 200 000 FT összdíjazás

A PUBG tornának egy önálló cikket szentelünk, amelyben minden fontos részlettel külön is foglalkozunk majd.

R6S verseny

Természetesen a versenysorozat felhozatalából a Ubisoft taktikai lövöldéje, a Rainbow Six Siege sem maradhatott ki, amely az egyik legismertebb FPS játék és Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend.

Jelentkezés

Regisztrálni minden játékban a kezdés napjáig lehet (ehhez teljes körű útmutatót ebben a cikkben találtok), így a Rainbow Six Siege versenyre szeptember 4-én délelőttig várják a jelentkezéseket. A nevezés az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes, amit ezen a linken tudtok megtenni.

Fontos információk

Az eseményen korhatár is van, így a R6S tornára csak 16 éven felüliek jelentkezhetnek. Fontos megemlíteni, hogy a szervezők minden 18 éven aluli nevezőtől várnak egy szülő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet az [email protected] email címre kell elküldeni.

Egy játékos regisztrációja akkor számít teljes értékűnek, amikor kitöltötte a jelentkezési ívet, regisztrált a játékhoz kapcsolódó platformon és szükség esetén a szülői beleegyező nyilatkozatot is elküldte.

További információkért kövessétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, emellett érdemes csatlakozni az NGES Discord szerverére is! A versenyhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/shop/back2school/

×