Egyre komolyabban veszik a dolgot.

Az elmúlt napokban szerencsére pozitív változásokról számolhattunk be a Call of Duty Warzone és Cold War anti-cheatjével kapcsolatban. Nem titok, hogy a banhullámok során egyre több csaló esik ki a fejlesztéseknek hála. Ám ezt mit sem ért sokáig, hiszen pillanatok alatt új fiókot regisztrálhattak a pofátlan játékosok. Egy-két hete a Warzone/Cold War fejlesztői élesítették a HWID tiltásokat is, így nincs már olyan könnyű dolguk a cheatereknek.

A Call of Duty fejlesztői kedden este pedig ismét hadat üzentek a csalóknak!

 

A Twitterre posztolt videójukban egy, a közösségi médiát már korábban bejárt videó képkockái köszönnek vissza ránk. Ebben egy Warzone/Cold War csaló konstatálja szomorúan, hogy az összes felhasználói fiókja kitiltásra került, nem csak az amin épp csalt. Úgy tűnik végre tényleg komolyan veszik a fejlesztők a dolgot, talán még nem késő.

2021 végén a Call of Duty: Vanguardnak hála egy teljesen új anti-cheat is érkezik a játékba, de addig sem tétlenkednek a fejlesztők, ahogy az elmúlt 1-2 hét történéseiből és a fenti üzenetből kiderül. Reméljük sikeres lesz a harc, de azt is tudjuk, hogy tökéletes védelmi rendszer nem létezik.

Borító forrása: >KATT<.

https://leet.hu/shop/back2school/

×