Új pálya, új ügynök? A Riot Games tényleg felkészült az Act 2-re.

A Valorant fejlesztői a szezonok startja előtt mindig igyekeznek feltüzelni a közösséget. Az biztos, hogy új pálya érkezik a következő Act-ben. Ezt a teasereken kívül in-game szövegfoszlányok is megerősítették a legutóbbi Valorant frissítés után.

Könnyen lehet, hogy új ügynököt is kapunk!

A Valorant hivatalos Twitter weboldalára egy érdekes teaser érkezett meg 17:00 óra környékén. Az elsőre nem túl sokatmondó gif fájl alatt azonnal beindult a kommentcunami, a játékosok elkezdték találgatni miről szólhat. A mozgóképen kétségkívül egy mesterlövész puskából származó lövedéket láthatunk, melynek nyomvonalán már azért el lehet indulni.

 

A fejlesztők már június közepén több képkockát megosztottak a hivatalos „One Year Anthem” videójukban egy érkező ügynökkel kapcsolatban, mely Deadeye kódnévre hallgat. Teljesen véletlenül éppen egy Sniper puskát tart a kezében, mely tökéletesen illeszkedne a teaser által felvázolt töltényhez. Így könnyen lehet, hogy az új pálya mellett egy új ügynökkel is bővül a Valorant repertoárja pár napon belül. Nem lenne meglepő, hiszen miért publikáltak volna képet róla júniusban, ha csak 2021 végén / 2022 elején érkezne meg a játékba. Reméljük hamarosan hivatalos információt is közöl a Riot Games, hogy pontosan mit is láthattunk a teaseren.

https://leet.hu/shop/back2school/

×