Egyre szélesebb körben fogalmazódik meg a kérdés, hogy tiltsák-e be a fejelést a futballban, egészségkárosító hatása miatt. A sportágat hűen lekövető FIFA esetében is komoly változás állhat be így.

Ugye milyen nehéz belegondolni, hogy milyen lenne, ha nem lehetne fejelni a FIFA-ban, vagy pedig piros lap járna érte, mert tiltott mozdulatnak minősülne? Hogy miről is van szó, arról a fejelés tiltásáról szóló cikkünkben olvashatsz bővebben.

Nyilván azért dobna egyet az izgalom-faktoron, hiszen senki nem szeretne kiállítást kapni a játékban minden 3. mozdulatáért, vagy minden labdamozgást kis kivétellel csak a földön, lábbal működtetni.

Nos, amíg ez ügyben bármilyen döntés születik, mi elhoztunk nektek néhány olyan videót, amelyekben egytől-egyig remek fejes gólok találhatók. Ez az összeállítás például a FUTato névre hallgató felhasználótól származik, íme:

 

Több olyan gólról készült videóval lehet találkozni, aminek mindegyike jól eltalált fejes, viszont nekem a személyes kedvencem ez a találat, a Fifa Warlock nevű felhasználótól:

 

Igen ám, csak hogy nem mindig találatok szerzésére használható a fejelés, hanem óriási mentések hozhatók össze egy jól irányzott bólintással, itt is van erre a legjobb példa, NEXT-GEN gaming feltöltése:

 

Tételezzük fel, hogy betiltják a fejeseket. Mindent – lehetőleg – lábbal kell majd megoldani. Sajnos előfordul, hogy a következő videóban előforduló bakikkal, bug-okkal fogtok találkozni. Nos, megijedni semmiképpen sem kell, sem pedig dühöngeni, nevessetek rajta ti is olyan jól, mint ahogyan azt mi tettük Alphyx összeállításán:

 

Reméljük, tetszett ez a kis összeállítás, és bízzunk benne, hogy megfelelő döntés születik majd idővel, a fejelés létjogosultságával kapcsolatban.

Ti mit gondoltok? Maradjon a bólintás, vagy menjen?
https://leet.hu/shop/back2school/

×