Te vajon felismered a kvízben szereplő összes 2002-ben megjelent játékot egyetlen screenshot alapján? Teszteld le a tudásod!

Bárcsak jönne még egy olyan év, mint amilyen 2002. volt! Játékos szemmel ugyanis az elmúlt 20 év egyik legjobb időszaka volt ez, amikor egészen elképesztő mennyiségű mára felejthetetlen klasszikussá érett alkotásra vethettük rá magunkat.

Egészen érdekes belegondolni így 2021-ben, hogy 19 évvel ezelőtt – átlagolva – havonta minimum kettő, de inkább három mestermű is megjelent, és nem mondom, hogy „régen minden jobb vót”, de 2002-ben egészen biztosan. Emiatt pedig a kvíz is megdagadt, így a korábbi 20 plusz egynéhány helyett ezúttal 33 játékot kell felismerni egyetlen screenshot alapján. Ember legyen a talpán, akinek mind sikerül, de hát közel sem lehetetlen a feladat!

Nem is szaporítom a szót, veselkedj neki izibe a 2002-es megakvíznek! Az eredményt szigorúan kötelező meghagyni kommentben, ahogyan azt is mellékelheted, hogy neked melyik klasszikus a legnagyobb kedvenced a szóban forgó évjáratból!

Ha megcsinálnád a korábbiakat is, akkor a 2000-es játékokért ide, a 2001-es évért pedig ide kell böködnöd.

https://leet.hu/shop/back2school/

×