A Battlefield 2042 új kiszivárgott felvételei lenyűgöző animációkat és játékmenetet mutatnak a játékban elérhető különböző fegyverekről.

Kiszivárgott néhány új Battlefield 2042 felvétel egy nemrégiben tartott zárt játéktesztről, ami a fegyverek tüzelését és újratöltését mutatja be. Az új felvételek a CODBF2042Leaks-től származnak amit a játékteszt alatt „szerzett”, és meg is osztotta Twitteren.

A kiszivárgott felvétel hat olyan fegyvert mutat be, amelyek a kész játékban is benne lesznek.A fegyverek között volt 2 Assault Rifle, 2 SMG, 1 LMG és 1 Shotgun látható.

https://twitter.com/CODBF2042Leaks/status/1432351831653560324

 

A felvételen nem mutat sok mindent ezen kívül. Egy nagy víz és egy fákkal borított domboldal látszik. A játékos mindegyik fegyverrel célozva és célzás nélkül is lőtt és még a különböző újratöltés animációkat is bemutatta. Fontos, hogy ez még mindig alpha verzió, szóval semmi nem végleges.

A klipben több játékos is látható volt a távolban, akik helikopterekkel harcoltak. A klip végén a szivárogtató játékost feltehetően az egyik ilyen helikopter ölte meg.

Bár csak hat fegyvert mutatott be, a kész játékban sokkal több lesz. Itt olvashatod el a Battlefield 2042 összes megerősített fegyverét tartalmazó listát.

Mi a véleményetek a fegyverek hangjáról, kinézetéről és az újratöltés animációjáról?

https://leet.hu/shop/back2school/

×