Kegyetlenül dominálta az összecsapást a mouz NXT gárdája.

A hétvégén zajlott a WePlay Academy League Season 1 döntője Kijevben, a WePlay Esports Arenában. A megmérettetésre az Online Stage négy legjobb csapata jutott be, így a BIG Academy, a Fnatic Rising, a Young Ninjas és mouz NXT csapatok estek egymásnak a 3 napos LAN alatt.

Torzsi csapata, a mouz NXT végül sikeresen behúzta a nagydöntőt!

Az ágrajz

Azt nem mondhatjuk, hogy teljesen egyenes út vezetett a döntőhöz, hiszen a Young Ninjas csapata az elődöntőben alsó ágra küldte a mouz NXT gárdáját. Ám ez sem állíthatta meg őket, a Fnatic Risingon átverekedve és újult előre kapva végül 3-1-re legyőzték a Young Ninjas ötösét, így övüké lett a 45000 dolláros (13 millió forintos) főnyeremény.

A nagydöntő eredménye

Ahhoz pedig kétség sem fér, hogy a döntő legjobbja volt a magyar játékos. Elképesztő teljesítményt nyújtott Torzsi, 70/34-es K-D aránnyal és 1.60-as Rating 2.0 értékkel zárta 3 map után a mérkőzést. Érdemes Redditen is végiggörgetni a kommenteket, a külföldi, sokszor túl kritikus CS:GO rajongók is csak elismerő szavakkal tudták illetni az ifjú tehetséget. Úgy tűnik jól döntött a mouz NXT vezetősége, amikor a magyar játékos igazolása mellett tették le a voksukat 2021 júniusában.

Gratulálunk a mouz NXT csapatának és további sok sikert kívánunk!https://leet.hu/shop/back2school/

×