A fájlokban már ott vannak az utalások.

Ha minden jól megy, akkor pár napon, de legkésőbb másfél héten belül már éles szerveren is próbálgathatjuk a Rainbow Six Siege friss szezonját, mely a Y6S3 – Crystal Guard névre hallgat. Az biztos, hogy újdonságokban nem lesz hiány, ezek listáját az alábbi bejegyzésünkben már kiveséztük a teszt szerverre érkezést követően.

Máris kiszivároghatott a R6S Y6S4 címe!

Y6S4 Name: from Rainbow6

 

Az elérhető információk alapján a hatodik év negyedik szezonja a High Caliber nevet viseli majd. Hangzatos név az biztos, a közösség jelentős része úgy gondolja, hogy a fejlesztők végre hozzányúlhatnak a játékban található Sniper fegyverekhez, hiszen az emberek nagy része azokhoz társítja a nagy kalibert.

További biztató pont lehet ebben a kérdésben a fejlesztők július végén adott Reddit Q&A interjúja. Ebben megerősítették, hogy Kali sniper fegyvere minőségi buffra számíthat. Jelenlegi formájában nem találják maguk a fejlesztők sem túl hasznosnak a bolt action fegyvert, de dolgoznak azon, hogy legyen értelme használni a meccseken. Persze a Y6S4 még elég messze van, de az elmúlt időszakban a leakerek nagyon jól belőtték ezeket a kódneveket a kiszivárgott fájlok alapján.

Szerintetek szükséges lenne a sniperek felerősítése?

https://leet.hu/shop/back2school/

×