Japánok megtalálták a megoldást a gamerek állandó problémájára: enni és játszani egyszerre náluk már nem lehetetlen feladat.

Minden gamer ismeri azt a problémát, amikor játék közben az ember megéhezik, vagy éppen csak nasizna. Minden egyes falat problémát jelent, főleg ha például a chipset kézzel esszük. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a kezünk kajás, zsíros lesz, amivel aztán megfogjuk a kontrollert, a billentyűzetet és az egeret, az egérpadot. Nos, erre találtak saját hazájukban egy megoldást a leleményes japánok.

Elkészült az ujjra helyezhető evőpálcika kifejezetten gamereknek, a B’full jóvoltából.

A pálcikatartó lehetővé teszi, hogy a kontroller tartása közben nasizzunk, ezt az alábbi kép szemlélteti a legjobban. Ha összezárjuk az ujjainkat, akkor simán meg tudjuk fogni az ételt, miközben ugyanúgy tudunk játszani.

Ezzel egyébként ez lehet Japánban a hivatalos gamer evőeszköz is. Nem ez az egyetlen hétköznapi dolog, amire már ráaggatták a gamer kifejezést. A gamer pálcika egyébként az Amazonról rendelhető leginkább.

Természetesen nálunk teljesen már az étkezési kultúra, nem igazán használunk pálcikát, főleg nem arra, hogy chipset együnk vele. Ugyanakkor a megoldás talán nálunk elterjedhetne, egy ujjra szerelhető villával, kanállal. Így biztos, hogy nem mocskolnánk össze semmit, és játék közben is tudnánk nasizni.

Mit szólsz az ötlethez?

https://leet.hu/shop/back2school/

×