Tegnap érkezett meg a legújabb Objective a játékba, ami – a korábbiakkal ellentétben – néhány meccs alatt teljesíthető és remek jutalmakat kaphatunk. Lássuk, miről is van szó!

Tegnap este érkezett az EA által az újabb remek lehetőség, hogy brutális lapokat nyithassunk:

megjelent a legújabb Objective: a Jumbo Pursuit.

A 7 küldetésből álló sorozatért összesen kapható 7 x 100 XP, 5 db Premium Gold Players Pack és 2 db Mega Pack, a végső jutalom pedig nem más, mint 500 XP, valamint egy Jumbo Rare Players Pack.

A küldetések akár úgy is abszolválhatóak, hogy egy meccsen belül teljesítjük a nagy részét, tehát nagyon jól köthetőek össze a feladatok akár egy-két mérkőzésen belül.

Ennél a 2 küldetésnél mindössze annyi a dolgunk, hogy 20 gólt lőjünk és szerezzünk 15 assistot, pofonegyszerű feladat, hiszen csupán csak termelni kell a találatokat és a gólpasszokat.

Ezeknél a feladatoknál szükségünk van 5 olyan meccsre, amikben olyan gólokat lövünk, amit egy szöktetéses assist előz meg, valamint 3 olyan mérkőzésre, amikben 1-1 gólt egy LW és egy RW poszton játszó játékos szerez.

Itt az egyik feladatnál a következő kritériumnak kell megfelelni: úgy kell megnyerni a mérkőzést, hogy a kezdőcsapatunkban a következő nemzetekből kell szerepelnie 1-1 játékosnak: Németország, Franciaország, Anglia, Spanyolország és Olaszország. A másik küldetésnél 2 gólt kell szerezni egy meccsen belül, a 2 gól egyike fejes kell legyen, a másik pedig a 16-oson kívülről kell szülessen.

Az utolsó feladatunk pedig az, hogy 2 meccset kell nyernünk, minimum 3 góllal. A küldetéseket Squad Battles, vagy Division Rivals módban tudjuk teljesíteni, Squad Battles esetén 1 feladatot kivéve (Spread Your Wings) a meccseken minimum Professional szinten kell játszanunk; az 1 kivétel minimum Semi-Pro szinten is teljesíthető.

Ebben az évben nem igazán volt még olyan, hogy ilyen könnyen teljesíthető küldetésekkel ennyi csomagot kaphatunk, reméljük, mindenkinek szerencsésre sikerülnek a nyitásai.

Te megcsináltad már?

https://leet.hu/shop/back2school/

×