Az újabb Pre-Season Objective-ekhez közeledve úgy gondoltuk, hogy az idei meta-playereknek tartott játékosokról is szót kell ejteni.

Bizonyára mindenki reménykedett a játék bizonyos szakaszaiban, hogy a 3 név – Raphaël Varane, Ferland Mendy, Wissam Ben Yedder – egyike szerepelni fog a csomagban, hiszen az early game-ben még nagyon komoly árakon lehetett elpasszolni a lapjaikat. Viszont nem csak az áruk volt magas, hanem a játékosok statisztikái is. Nem egy játékosnak okozott kellemetlen pillanatokat egy villámgyors Mendy-féle megindulás, vagy a sokadik Varane szerelés, ill. egy 3-4. Ben Yedder-től kapott gól. Tehát mindenki örült, ha ezek a lapok éppen náluk voltak.

Most pedig nézzük meg, hogy a Base Rare Gold lapjuk mellett milyen más speciális kártyákat kaptak idén!

Ferland Mendy

Az EA sajnos szűkmarkú volt Mendy kártyáinak számát illetően. A FIFA 20-ban 7 féle kártyát szerezhettünk hozzá, többek között 3 db SUMMER HEAT lap, 1 SHAPESHIFTERS, valamint 1 FUTMAS lap is. Idén be kellett érnünk 2 kártyával: az alappal, valamint a FUT BIRTHDAY változattal. Igaz, hogy a játék egyik leggyorsabb Base Gold védő lapja az övé, de hogy csak 2 kártyát kapjunk?

Raphaël Varane

Nekem az egyik kedvenc lapom volt Varane 86-os Rare Gold verziója, volt belőle egy több, mint 800 meccses first owned lapom. Abszolút favorit lehet bárki csapatában. Piszok jól szűr, nagyon nehéz mellette elmenni a pályán. Tavaly 8 kártyát is kaphattunk a játékban, többek között TOTS és HEADLINERS lapokat is. Idén ez sajnos 4-re redukálódott, amelyek között UCL Road to the Final, Team of the Week és egy Team of the Season lap is helyet kapott.

Wissam Ben Yedder

Ben Yedder tavaly hatalmasat ment a FIFA 20 alatt, hiszen 12 (!) féle lapot kapott az EA-től, a Ones to Watch-tól egészen a TOTS-ig mindenféle kártya terítéken volt, ha a Monaco csatáráról volt szó. Idén nem tudni, mi volt az EA-vel, hiszen több helyről lehetett hallani, hogy ha valaki az ellenfél csapatában Ben Yedder-t lát, majd a meccsen megkapja tőle az 1. gólt, érdemes kilépni, hiszen hamarosan több is követi. Ehhez képest 5-re redukálódott a tavalyi 12. Igaz, hogy itt is volt TOTW, HEADLINERS, valamint TOTS, de akkor is furcsa.

Mindenesetre mi reméljük, hogy jövőre jobban elhalmoznak minket a 3 francia meta jobbnál-jobb lapjaival és sok boldog percet okoznak majd a játékosoknak.

Ti kiket használtatok a legtöbbször? Kivel voltatok a legeredményesebbek?

https://leet.hu/shop/back2school/

×