A Vanguard kampány bemutatója rengeteg kérdést vetett fel az emberekben a Warzone jövőjét illetően.

Ahogy egyre több szivárgás kerül ki a Vanguardról, és az alfa játékmenet is napvilágot lát, úgy tűnik, van néhány olyan mechanika, ami problémás lehet a Warzone számára az integrálás után. A Vanguardba kerülő számos meglehetősen észbontó mechanika mellett, – mint például a franchise első rombolható környezete -, a játékosok észrevettek néhány olyan funkciót, ami „elronthatja” a Warzone-t.

Az egyik ilyen: A Blind Fire

Ez a kifejezés arra utal, amikor valaki vakon lövöldözik a fegyverével, nem sejtve, hogy mi van a másik oldalon. Ezt a hadviselésben általában a sarkok mögötti esetekben használják, vagy amikor fedezék mögé szorulnak. Ahelyett, hogy a testüket mutatnák, csak „megmutatják” a fegyverüket, és anélkül lőnek, hogy látnák, hova is céloznak.

A Call of Duty: Vanguard kampányának első pillantásában a játékosok láthatják az új Blind Fire mechanikát.

A videóanyag megtekintése után a népszerű Warzone streamer, James „JGOD” Godoy azt állította, hogy ez egy „broken” mechanika lehet, ha azt nem adaptálják rendesen.

 

Annak ellenére, hogy a rejtett hitbox egyértelmű előnynek tűnik, a vaklövés még nagyobb pontosságot is kínál, ami szöges ellentéte annak, aminek történnie kellene. JGOD a YouTube-on is kifejtette, hogy a Blind Fire „előnyként csökkenti a szórást, ugyanúgy, ahogy a normál Mount segít a visszarúgásnál”.

 

Ez azt jelenti, hogy a funkció a játékosok számára két előnyt biztosít: Pontosságot és fedezéket, nem hagyva nyilvánvaló hátrányt és ez még inkább ösztönözheti a campelést is. Legalább a mountolás „csak” a pontosságot segíti, hiszen ha betámasztod a fegyvered, szinte egy álló céltábla lesz belőled – könnyű kiiktatni.

Hogy ez a mechanika a Warzone-ba is bekerül-e, még nem tudni, de remélem, hogy kihagyják a kockázatot.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/
boriókép: charlieintel

×