Egy állítólag a Grand Theft Auto 6-on dolgozó voice actor szerint a Rockstar Games első hivatalos előzetese a vártnál hamarabb érkezik.

Hiába a rengeteg hamisnak bizonyult pletyka és szivárgás, a GTA 6 még mindig az egyik legjobban várt játék a világon. Ráadásul minden új információ futótűzként terjed, reményt adva a gamereknek. Ilyen volt az is, amikor Dave Jackson voice actor azt állította, hogy egy McClaine kapitánynak kölcsönzi a hangját a játékban. Most ismét megtette.

„A producerek azt mondták, hogy terjeszthetem a hírt” – állította. – Hamarosan új előzetes jön!

Voice over actor confirms a character role in the next GTA. from GTA6

 

És az új bejegyzés:

 

Mondjuk elég fura, mert majdnem ez volt a korábbi poszt is, amit akkor töröltek. Most visszakerült. Persze nincs semmilyen bizonyíték Jackson állításainak alátámasztására. Ha viszont hihetünk neki, az azt jelenti, hogy a következő hónapokban érkezhet az első GTA 6 előzetes.

A GTA 5 továbbfejlesztett változata november 11-én érkezik, ami talán utat adhat majd a következő játék bejelentésénnek. Persze az is lehet, hogy Jackson téved, és nem a GTA 6-on dolgozik, hanem a GTA 5 kiegészítőjén. Nem tudhatjuk.

Az viszont biztos, hogy a GTA 6 megjelenése nagyon messze lehet, egyes szivárgások szerint nem látjuk 2025 előtt. Ha viszont tényleg jön egy trailer, az azt jelentheti, hogy a fejlesztés jól halad. Bár ezt nem árt fenntartásokkal kezelni.

https://leet.hu/shop/back2school/

Borítókép: Stratus

×