Ha a Bundesligáról, vagy a Magyar Válogatottról hallunk, az egyik első név, aki eszünkbe jut: Gulácsi Péter. Nézzük meg, hogyan változtak a lapjai az Ultimate Team története során!

Gulácsi Péter 1990. 05. 06-án született Budapesten. A Sándor Károly Akadémia neveltje volt, innen indult minden. Később, 2009-ben az egyiptomi U20-as világbajnokságon a magyar csapat kulcsembere volt, a tornán bronzérmesek lettünk. Nézzük most meg, mi is történt aztán a FIFA-ban!

FIFA 11

Gula FUT pályafutásának első lapja ez a 64-es Bronze lap volt, a Liverpool színeiben, itt kezdődött az Ő Ultimate Team karrierje.

FIFA 12

2012-ben már a Hull City játékosaként láthattuk a játék ezen időszakában, egy Silver 65-ös lappal. Majdnem az összes értéke kis mértékben is, de emelkedett. Lassan haladt, de biztosan.

FIFA 13-17

2013 és 2017 között a Liverpool-ból átkerült a Red Bull Salzburg csapatába, majd onnan 2015-ben a Red Bull Leipzig-be, ahol a mai napig jelen van. Szépen lassan haladtak az értékek arányosan fölfelé, majd 2017-re elérte a 73-as ratinget.

FIFA 18

Ez volt az első olyan év, amiben Gold lapot kapott, kapásból kettőt is a játékban, elsőnek egy 76-os ratinggel rendelkezőt, majd 79-re módosult a frissítés által.Az előző évhez képest itt már nagyobb ugrásnak számít a +3 szint, majd később újból 3, szóval haladt szépen a karrierje.

FIFA 19

2019-ben Gula csupán egy 79-es Gold lappal volt jelen a játékban és 1 értékben volt csak eltérés az előző évi 79-es verzióhoz, mégpedig a Speed emelkedett 1-el.

FIFA 20

Itt érkezett el a mérföldkő Gulácsi Ultimate Team-es pályafutásában: Dzsudzsák után ő lett a 2. olyan játékos, aki 84-es szint feletti lapot kapott a játékban, hiszen Gula első lapja egy 85-ös Rare Gold lap lett. Ezt követően jött egy ugyancsak 85-ös UCL Rare lap, majd egy 86-os UCL Man of the Match, végezetül pedig megérkezett az igazi durranás: a Team of the Season So Far event elején megjelent a Community TOTS lapja 89-es ratinggel.

FIFA 21

Az idei játékban, a FIFA 20-hoz hasonló 85-ös lapot kapott, valamint egy 86-os Team of the Week kártyával is jutalmazták.

Reméljük, rengeteg szép eredménnyel fogja még megajándékozni kicsiny hazánkat, valamint több nagy lappal is megajándékozza Őt és minket is az EA.

Ti mit gondoltok? Vajon kap magasabb ratingű lapot a FIFA 22-ben?

×