Az idei nyári átigazolási piacon történtek hasonló izgalmakkal telnek, mint egy vb döntő. Itt az újabb nagy durranás: Christiano Ronaldo is klubot vált.

Reggel szinte bombaként robbant a hír, CR7 visszatérhet korábbi sikerei színhelyére, a Manchester United csapatába. Estére aztán felgyorsultak az események és gyorsan hivatalos üzlet lett a dologból, nemrég a Juventus-hoz közel álló Romeo Agresti a következőt osztotta meg:

 

„Minden kész: CR7 a Manchester Unitedhez csatlakozik.”

Cristiano Ronaldo ezidáig az „Öreg Hölgy” társaságát élvezte Torinóban, de még ezen a nyáron klubot vált. Egy másik tweetben, ami Fabrizio Romano-tól származik, ez áll:

 

 

„Hivatalos, Cristiano Ronaldo a Manchester United-hez csatlakozik. A klub hivatalos közleménye. Visszatért.”

Tehát ez azt jelentheti, hogy hamarosan az Old Trafford-on zenghet majd, hogy „Cristiano Ronaldo hazatért…”

Ez viszont különösen érdekes lesz a FIFA 22 szempontjából, hiszen Ronaldónak ez lesz az első lapja az MU színeiben, holott már most is klublegendának tekinthető.

Hogyan történhetett ez? Hogyhogy nincs még United-es lapja?

Jogosnak tűnhet a kérdés, de annál egyszerűbb a válasz: Ronaldo 2009-ben igazolt Madridba, az Ultimate Team mód pedig 2010-től van jelen a FIFA-ban. Tehát, az első FUT lapja is már a Real Madrid színeiben jött ki.

Minden esetre, Manchester vörös oldalán már nagyon várták őt évek óta, gyakran lehetett hallani, hogy mennyire jó lenne, ha visszatérne, hiszen ott folytathatná, ahonnan indult (ez sem teljesen pontos, mert a Sporting-ban kezdte, de nem hangzik rosszul).

Több klubról is lehetett hallani, hogy bombázták Ronaldót ajánlatokkal: a PSG, a Manchester City, hírbe hozták a Real Madrid csapatával is.

Egy viszont biztos: akkora szeretetet és őrjöngő örömöt csak az Old Trafford tud majd adni neki, amekkorát érdemel. Minden esetre, mi elhoztunk nektek egy koncepciós lapot, hogy szerintünk hogyan festene Ronaldo a régi/új csapat tagjaként:

Ti mit szóltok? Örültök Ronaldo hazatérésének?

×