A hiba, ami megakadályozza a játékosokat abban, hogy belépjenek egy meccsbe. Természetesen van rá megoldás.

Néha bizony beugrani egy Valorant meccsbe nehezebb lehet, mint gondolnánk. Egyes játékosok ugyanis gyakran találkoznak egy hibával, ami megakadályozza őket ebben az alapfunkcióban. A legújabb, úgynevezett queue is disabled nevű hiba miatt a játékosok nem léphetnek be egy meccsbe, szétbontja meccskeresést, és kizárja a játékosokat a játékból.

A hiba nagyon súlyosnak tűnik, de van rá egy egyszerű megoldás.

A hiba általában a meccskeresés elindítása után néhány másodperccel jelenik meg. Először minden normásnak tűnik, aztán megjelenik a „queue is disabled” felirat. A helyzet valóban egyszerűen orvosolható: elég hozzá újraindítani a klienst, a hiba elvileg (egy időre legalábbis) eltűnik.

Ha kilépünk és újra bejelentkezünk, be lehet lépni a következő meccsbe. Amint viszont annak vége van, a következő meccskeresésnél ismét előfordulhat. Ilyenkor ismét újra kell indítani a klienst.

A Riot elvileg még nem foglalkozott az említett hibával, amit valószínűleg a legújabb, 3.04-es frissítés valamelyik eleme okozott. A játékosok szokatlanul magas pingről is beszámoltak. Titeket is érint a dolog?

https://leet.hu/shop/back2school/

×