Pontos megjelenési dátumot és technikai részletezést még nem kapott a Galaxy S21 FE, de azt legalább már tudjuk, hogyan fog kinézni.

Egyre több dolgot tudunk meg a Samsung olcsóbbik mobiljáról, a Galaxy S21 FE-ről, ami különböző információk szerint nagyon hamarosan meg fog jelenni.

A tavalyi S20 FE mintáját követő budget árkategóriát célzó S21 FE bőven az egyik legjobb választás lehet azok számára, akik nem szeretnének sokat költeni egy egyébként kiváló mobilra. Elméletileg egy 6,4 hüvelykes SuperAMOLED kijelzővel érkezik, ami azt jelenti, hogy az előző modellnél egy árnyalatnyival kisebb lesz. Erőben viszont nincs miért szégyenkeznie, hiszen a Snapdragon 888, 6-8 GB RAM-mal megtoldva hajtja majd, amihez 128/256GB tárhelyet és 4500 mAh-s akkumulátort is kapunk.

Ami a kamerát, pontosabban a kamerákat illeti, a nemrégiben felröppent pletykák szerint 32 MP-s főkamerája lesz, amit megtoldanak egy 12 és 8 MP-s szenzorokkal. Ez viszont még közel sem biztos, egy másik szivárgás szerint ugyanis 12 MP-s főkamerát kap, amihez szintén egy 12 MP-es ultraszéles látószögű kamera és egy 8 MP-es teleobjektív csatlakozik majd.

Bárhogy is lesz, azt legalább már tudjuk, hogy hogyan fog kinézni a Galaxy SE21 FE, bár sok meglepetésre nem érdemes számítani.

Köszönhetően egy jól ismert szivárogtatónak, Evan Blassnak, aki 3D-s modellképeken mutatja meg nekünk, miként fog kinézni az új Samsung teló – méghozzá ötféle árnyalatban: fehér, zöld, kék, lila és szürke borítással. Külön érdekesség, hogy a kihívóan kiemelkedő kamerák „szigete” a keretbe illeszkedik, és a színe is megegyezik a hátlappal.

Az alábbi 3D-s körbeforgatható képen a fehér készüléket lehet megnézni, Evan oldalán viszont az összeset meg lehet tekinteni. 

https://leet.hu/shop/back2school/

×