A következő héten az Epic Games az elmúlt évek egyik legcukibb és legkülönlegesebb alkotását adja ingyen, amit mindenkinek érdemes lehet végigjátszania.

Az Epic Games időszámítása szerint egy újabb hétre fordultunk, amikor is újabb ajándék játékkal lepik meg a játékosokat. Az elmúlt hetek felhozatala miatt sem panaszkodhatunk, hiszen megannyi szórakoztató alkotást zsákolhattunk be ingyen, tegnap viszont a belengetett Automachef mellett egy extra meglepetéssel is megörvendeztettek minket.

Ezzel együtt pedig leleplezték a következő heti címet is, amit az Epic Games Store-on találunk meg szeptember 2-től.

Ez a játék pedig nem más lesz, mint az utóbbi évek egyik legegyedibb alkotása, a Yoku’s Island Express. Tudom, sokan nem ugrottak ki a bőrükből, de tényleg egy kreatív és nagyon egyedi játékról van szó, ami két stílust – a modern flippert, és a metroidvania stílusú platformert vegyíti.

A Yoku’s Island Express egy nyílt világú platformer, de a végtelenül cuki karaktert a hagyományos irányítással ellentétben flipperes módszerrel, karokkal fogjuk tudni eljuttatni Mokumana sziget különböző pontjaiba. Ez elsőre nagyon furcsán hangozhat, és nagyjából 5 percig biztosan az is lesz,  ezután viszont úgy megszokja az ember, mintha ezen nőtt volna fel.

Yoku kalandja pedig játszatja magát, és aki a röpke 5-6 óra alatt a végére ér, az garantáltan jó érzésekkel fog felállni mellőle. Nem is csoda talán, hogy sok helyen 2018. legjobb játékai között emlegetik, amit preferenciáktól függetlenül bárkinek bátran lehet ajánlani.

 

Ha nem érnek minket további meglepetések, akkor a jövő héten csütörtökön (szeptember 2.) a roppant különleges Yoku’s Island Express lesz ingyenes az Epic Games Store-on, amit egészen egy héten keresztül érhetünk majd el.

https://leet.hu/shop/back2school/

×