Nevetségesnek, komolytalannak tartja a többség.

A Ubisoft lassan egy hete jelentette meg a legújabb R6S Elite szettet. A Resident Evil ihlette skint Lion kapta meg, a felhasználók alapvetően elégedettek voltak a csomaggal, bár a Jill Valentine kozmetikai tárgyakat egy fokkal jobban csípték. A Y6S3 fájljait átbújva már lehetett tudni, hogy a követkető időszakban két új Operator kap szettet.

Vigil és Melusi a két szerencsés kiválasztott!

 

A konkrét operator és fegyverskinek egy része már korábban kiszivárgott, a fenti mini galériában ezeket lapozhatjátok végig. A csomaghoz járó animáció azonban csak tegnap került napvilágra, mellyel a közösség nem is igazán volt elégedett. Sokan túl komolytalannak vagy nevetségesnek tartják a karakter nem túl vidám előtörténetét ismerve a fájlokban megtalálható mozdulatsort. 

 

Fontos megemlíteni, hogy a tényleges megjelenés időpontjáig a fejlesztők bármikor hozzányúlhatnak ezekhez az animációkhoz. Talán még figyelgetik is a leakekre adott reakciókat, így megítélésük szerint alakítanak a kozmetikai tárgyakon. A skinre magára viszont egyáltalán nem érkezett panasz, a legtöbb játékos a rossz érzéseket kiváltó animáció ellenére is az „instant buy” kategóriával illette a csomagot.

Ti mit szóltok a skinhez és a hozzá tartozó animációhoz?

https://leet.hu/shop/back2school/

×