A Call of Duty hivatalos Twitter oldala jó hírekkel szolgált a Warzone csalók kordában tartásáról.

Mindenki tudja, hogy a Warzone lassan átmegy Cheatzone-ba. Majdnem minden meccsen találkozunk egy csalóval, illetve már a streamerek is sorjában buknak le csalás miatt. Ami valljuk be elég pofátlan, főleg azokra nézve, akik azért iratkoznak fel a csatornájukra, hogy értékeljék a játéktudásukat egy kis támogatással.

Mint az nemrég kiderült, érkezik az anti-cheat a Vanguard megjelenésével – már éppen ideje volt. 

 

De szerencsére nem vártak ölbe tett kézzel a Vanguard megjelenéséig és tegnap este 100.00 fiókot bannoltak illetve több csalást szolgáltató oldalra is lecsaptak.

Emellett hozzátették: „Figyelmeztetés a csalóknak: jön az új PC-s csaláselhárításunk, és elkötelezettek vagyunk az aktív és visszaeső szabálysértők kiszűrése mellett.”

 

Hát ez zene füleimnek, és szerintem ezzel egyáltalán nem vagyok egyedül. Ám azt nem értem, hogy miért nem lehetett ezeket az „eszközöket” hamarabb bevetni? Hiszen azt már tudjuk, hogy milyen iszonyatos bevétele van a Warzone-nak és szerintem lett volna rá keret.

Sebaj, remélhetőleg az Activision tovább folytatja a heves harcot a csalókkal, illetve a csalást szolgáltatókkal, ezzel kellemesebb játékot szolgáltatva azoknak a játékosoknak, akiknek nem kell csalást használniuk ahhoz, hogy egy kört megnyerjenek.

https://leet.hu/shop/back2school/

×