Hamarosan egy újabb streaming szolgáltatás érkezik Magyarországra, ami őrülten sok tartalmat ígér – de bírjuk-e még előfizetéssel?

Hamarosan tényleg nem lesz már olyan film és sorozat hazánkban sem, amit ne érnénk el streaminggen keresztül, a probléma csak az, hogy ehhez lassan fél tucat szolgáltatásra kellene előfizetni. Jellemzően persze egyikről a másikra vándorolnak az előfizetők, mégis ha valaki minden tartalmat gondtalanul el szeretne érni (nem rád nézek torrent), akkor több mint 3-4 streamingre is költenie kell.

Magyarország ilyen szempontból egy fejlődő piac, egyelőre csak egy maréknyi szereplővel, melyek közé hamarosan egy újabb versenyző csatlakozik be. Comcast Corporation és a ViacomCBS Inc. ugyanis bejelentette, hogy

SkyShowtime néven egy új előfizetéses video-on-demand (SVOD) szolgáltatás indítanak 20 európai országban, melyek egyike Magyarország.

Tartalomból pedig egyáltalán nem lesz hiány, ugyanis a saját gyártású műsorok mellett a Showtime, a Nickelodeon, a Paramount Pictures, a Paramount+, a Universal Pictures, a Sky Studios, az NBCUniversal és a Peacock tartalmai – sorozatai és filmjei – is elérhetőek lesznek. Ez pedig a vállalat szerint több mint 10.000 órányi tömény szórakozást jelent.

A SkyShowtime 2022-ben válik elérhetővé, azt viszont nem tudni, hogy milyen csomagokban és milyen áron, de tekintve a piaci helyzetet elképzelhető, hogy 1500-4000 forintos havidíj között kerülnek kialakításra. Emellett várhatóan a Disney+ is a következő évben debütálhat hazánkban, míg az HBO Max az ígéretek szerint már az idei év végén válthatja az HBO GO-t. A kérdés csak az, hogy elbírja-e mindezt egy átlagos magyar pénztárca?

Te hány streaming szolgáltatásra fizetsz elő?

via – 24.hu, Index

https://leet.hu/shop/back2school/

×